“Fănică şi Secretul Legumelor” câştigă premiul “Cel mai bun conţinut pentru copii “ din România


Aplicaţia EduTeca: “Fănică şi Secretul Legumelor”, câştigă premiul de “Cel mai bun conţinut pentru copii “ din România, categoria Specialişti. Totodată avansează în finala europeană a concursului „The European Award for Best Content for Kids”, cu festivitatea de premiere la Bruxelles.

Un concurs pentru creatorii europeni de conţinut de calitate:
Premiul european pentru cel mai bun conţinut pentru copii evidenţiază conţinutul online de calitate pentru copii de 4-12 ani şi încurajează crearea de conţinut nou, care să ofere tinerilor ocazia de a învăţa, de a se juca, de a descoperi şi inventa online. Premiile pentru cel mai bun conţinut pentru copii sunt structurate în patru categorii, atât la nivel naţional, cât şi european:

1.adulţi specialişti
2.adulţi non-specialişti
3.tineri care participă individual (până la 3 tineri)
4.clase/grupuri de tineri (cel puţin patru)

Vot public la etapa europeană:
Cei care doresc să susţină proiectul educaţional “Fănică şi Secretul Legumelor” în competiţia europeană o pot face votând pe site-ul concursului, la http://www.bestcontentaward.eu/. Fiecare vot contează! Perioada de votare se desfăşoară între 09.12.2013 şi 03.01.2014.

Premiul european pentru cel mai bun conţinut pentru copii este organizat la nivel naţional de centrele „Siguranţă pe Internet”, iar la nivel european de Comisia Europeană, cu sprijinul şi ajutorul EUN Partnership aisbl.

Ascendia Design, producătorul Colecţiei EduTeca, este o companie românească specializată în dezvoltarea de soluţii software de tip eLearning. Ascendia a dezvoltat până în prezent peste 7000 de obiecte educaţionale, folosite pe 3 continente. Proiectele în care a fost implicată s-au realizat atât pentru mediul academic cât şi pentru cel corporatist. Mai multe detalii pe www.ascendia.ro

Găseşti aici mai multe informaţii despre jocul educativ “Fanică si Secretul Legumelor”