Câştigătorii Concursului EduTeca

Ce faceţi când copilul dumneavoastră are un comportament care vă deranjează?

Vă mulţumim tuturor pentru participarea la acest concurs!

Ne-am bucurat să citim atâtea comentarii argumentate şi să aflăm atâtea exemple folositoare despre cum să ne creştem mai bine copiii.
Pentru că ne-a fost foarte greu să alegem, echipa EduTeca a hotărât să ofere şi 15 licenţe electronice de CD 1 A sosit toamna! următorilor câştigători:

 • Topa Ionel
 • Cristina-Elena Antohe
 • Julia Juliana
 • Anamaria Simona Vasile-Dinu
 • Mariana Zarva
 • Alina Iacob
 • Maria Sarah
 • Alina Forgaci
 • Ludovica Gyorgy
 • Simona Popa
 • Oprea Carmen Florina
 • Cristina Catanescu
 • Tudorita Hotea
 • Elena Aneta Mardale
 • Erdei Anca Diana

 Iar marele premiu merge la Anca Prigoreanu.

Felicitări tuturor!

Îi rugăm pe câştigătorii licenţelor electronice de CD 1 A sosit toamna! să trimită un mail pe adresa contact@eduteca.ro pentru a le putea trimite licenţele. (Licenţele vor fi trimise pe mail după data de 8.11.2012)

Câştigătorul marelui premiu este rugat să ne trimită un mail la adresa contact@eduteca.ro cu numele complet, adresa de livrare şi numărul de telefon.
Important: vă rugăm să ne trimiteţi mail-ul de pe adresa de mail cu care v-aţi înregistrat pe Facebook.

 

EduTeca vă provoacă la concurs!

Spuneţi-ne cum vă descurcaţi cu năzbâtiile copiilor! Ce faceţi dacă cel mic nu vrea să-şi strângă jucăriile împrăştiate din cameră? Ce faceţi dacă nu vrea să se spele pe dinţi? Cel mic vrea să îmbrace în fiecare zi acelaşi tricou? Cum îl convingeţi să renunţe la acest obicei?

Povestiţi-ne într-un comentariu la acest post o întâmplare, o situaţie care v-a deranjat şi pe care încercaţi să o schimbaţi. Cel mai argumentat comentariu va câştiga un pachet oferit de EduTeca şi Noriel.

 

 

 

Premiul constă în Seria Anotimpurile (8 cd-uri) şi laptopul Oaki Oac.


Aşteptăm cu mult interes comentariile voastre până la data de 06.11.2012. Câştigătorul va fi anunţat aici, în data de 07.11.2012.

Partener: Noriel

REGULAMENT Concurs EduTeca

1. Organizator:
Concursul „Ce faceţi când copilul dumneavoastră are un comportament care vă deranjează?“ este organizat de SC Ascendia Design SRL, cu sediul în Bdl. I.C.Brătianu, Nr. 34, Etaj 5, Ap 13-14, Sector3 – Bucureşti, România, înregistrată la Oficiul Registrului Comertului cu J40/6604/2007, RO21482859.
Telefon/Fax: +4037 1089200
Concursul se va desfăşura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţi participanţii. Regulamentul oficial în cauză este întocmit şi făcut public conform legislaţiei aplicabile în România.
2. Locul de desfăşurare a concursului:
Concursul este organizat şi se desfăşoară pe pagina comunitate.eduteca.ro.
3. Perioada de desfăşurare a concursului:
Concursul „Ce faceţi când copilul dumneavoastră are un comportament care vă deranjează?“ se desfăşoară în perioada 30.10.2012-06.11.2012.
Va fi desemnat câştigător unul dintre comentariile înscrise în pagina comunitate.eduteca.ro până la data de 06.11.2012
Rezultatele vor fi afişate pe pagina comunitate.eduteca.ro.
4. Înscrierea în concurs:
Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să scrie un comentariu care să răspundă la întrebarea concursului.
Nu vor fi luate în considerare comentariile care nu ţin cont de tematica concursului.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a comentariilor care nu respectă cerinţele concursului. Prin înscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garantează că are vârsta minimă împlinita de 18 ani şi că poate dovedi ulterior cu acte.
5. Dreptul de participare:
Poate participa la acest concurs orice persoană fizică care are vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de sex, naţionalitate sau religie. Prin excepţie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum şi soţul/soţia şi rudele de gradul I şi II ale acestora.
6. Desemnarea câştigătorilor:
Câştigătorul va fi desemnaţi în funcţie de clasamentul stabilit de juriu.
Câştigătorul va fi anunţat în data de 07.11.2012.
Marele premiu va fi expediat prin poştă la adresa stabilită de către câştigător.
7. Premii:
Va fi acordat MARELE PREMIU constând într-o serie de 8 CD-uri EduTeca, Seria Anotimpurile, şi un laptop Oaki Oac.
8. Protecţia datelor personale:
Organizatorul nu are ca scop strângerea şi utilizarea datelor cu caracter personal în cadrul acestui concurs.
9. Litigii:
Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.
Organizatorul nu îşi va asuma nicio răspundere cu privire la pretenţiile terţilor sau ale instituţiilor asupra premiilor câştigate de către participanţi.
Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere cu privire la nefuncţionarea reţelelor de telefonie fixă şi/sau mobilă, a reţelelor de Internet sau a reţelelor de comunicare.
Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informaţii false sau eronate.
Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncţionalităţi în derularea concursului ca urmare a acţiunilor unor unor terţi cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai reţelelor de telecomunicaţii sau alţii asemenea.
Organizatorul îşi rezervă dreptul unilateral de a descalifica un comentariu participant la concurs, dacă va considera că acesta este licenţios sau indecent.
Organizatorul îşi asuma responsabilitatea numai în ceea ce priveşte acordarea premiului.
10. Regulamentul concursului:
Regulamentul concursului este disponibil pe comunitate.eduteca.ro. Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabila şi necondiţionata a prevederilor prezentului Regulament şi obligativitatea respectării acestora. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, fără notificări prealabile.
Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.
În cazul nerespectării prezentului regulament/concurs, premiile câştigate nu se vor acorda.
11. Contact:
Pentru mai multe informaţii referitoare la concurs: contact@eduteca.ro.