Concurs: Prietenii sănătăţii în atelierul de creaţie

 

Concurs EduTeca – Încheiat!

 

 Câştigătorii sunt:

 

Nr. Crt. Participant Grădiniţa/Şcoala
1 Vrabie Mariana Gradinita “Licurici”, Localitatea Balan, Judetul Harghita
2 Pavel Elena Liliana Gradinita “Licurici”, Localitatea Balan, Judetul Harghita
3 Bucataru Rodica Marinela Gradinita “Licurici”, Localitatea Balan, Judetul Harghita
4 Stoian Alina Loredana Gradinita cu orar nornal nr. 7, Localitatea Medgidia, Judetul Constanta
5 Carsic Marinela Gradinita cu orar nornal nr. 7, Localitatea Medgidia, Judetul Constanta
6 Geta Sirbu Gradinita cu program prelungit “Dumbrava Minunata”, Localitatea Tulcea, Judetul Tulcea
7 Onofrei Viorica Gradinita cu program normal Catamarasti Deal , Localitatea Catamarasti Deal, judetul Botosani
8 Grosu Daniela Gradinita cu program normal Catamarasti Deal , Localitatea Catamarasti Deal, judetul Botosani
9 Martiniac Rodica Gradinita cu program normal ,,Tandarica” Localitatea Suceava, Judetul Suceava
10 Onesim Maria Gradinita cu program normal ,,Tandarica” Localitatea Suceava, Judetul Suceava
11 Ramona Tulbure Gradinita cu program prelungit nr. 268, Localitatea Bucuresti
12 Gabriela Dumitru Gradinita cu program prelungit nr. 268, Localitatea Bucuresti
13 Sale Claudia Gradinita cu program prelungit nr. 2, Localitatea Simleu Silvaniei, Judetul Salaj
14 Valentina Spunoae Gradinita cu program prelungit “Dumbrava Minunata”, Localitatea Tulcea, Judetul Tulcea
15 Vantu Gabriela Gradinita “Casuta din Padure”, Localitatea Constanta, Judetul Constanta
16 Ciurea Oana Gradinita Sardanesti, Comuna Plopsoru, Judetul Gorj
17 Vintila Valerica Gradinita “Fram Ursul Polar”, Localitatea Busteni, Judetul Prahova
18 Gina Cardas Gradinita “Fram Ursul Polar”, Localitatea Busteni, Judetul Prahova
19 Pop Elena Olguta Gradinita nr. 1, Comuna Piscu, Judetul Galati
20 Carmen Butoi Gradinita cu program normal “Potcoava”, Comuna Independenta, Judetul Calarasi

 

Felicitări!!!


Proiectul EduTeca pentru biblioteci şcolare moderne continuă cu o nouă provocare: aduce Prietenii sănătăţii în atelierul de creaţie! Iepuraşul Fănică şi Tigrul Sănătăţii sunt gata să ofere un strop de sănătate şi multă voie bună în grupele de copii din grădiniţe.

Ce trebuie să faceţi?

Aprovizionaţi atelierul de creaţie cu prieteni ai sănătăţii – multe fructe, legume şi verdeţuri, chemaţi în ajutor mânuţe harnice şi talentate, şi realizaţi împreună personaje EduTeca vesele şi delicioase.
Puteţi da viaţă unuia sau mai multora dintre personajele mult îndrăgite de cei mici: Zânele Anotimpurilor, Botoşel. Cri-Cri, Sclipărici, Zbuf, Iepuraşul Fănică şi, nu în ultimul rând, Tigrul Sănătăţii. Personajele vor fi prezentate într-un cadru adecvat, realizat, de asemenea, din fructe, legume sau verdeţuri proaspete.
Fotografiaţi apoi lucrările de artă şi înscrieţi-vă grupa la concurs!

Înscrierea la concurs

Înscrierea la concurs se va face în perioada 01 martie 2013 – 02 mai 2013, în format electronic, la adresa concurs@eduteca.ro, prin transmiterea următoarelor informaţii:

  • Numele grădiniţei, adresa unităţii, numărul de telefon al unităţii, adresa de e-mail a grădiniţei, localitatea şi judeţul;
  • Numele educatoarei, numărul de telefon mobil, adresa personală de email;
  • Grupa şi numărul de copii din grupă;
  • Se vor ataşa maxim 3 fotografii pentru fiecare lucrare realizată.

Desfăşurarea concursului:

  • Înscrierea la concurs: 1 martie 2013 – 02 mai 2013;
  • Desemnarea câştigătorilor: 15 mai 2013;
  • Expedierea premiilor: 16 mai 2013 – 31 mai 2013.

Premiile concursului

În cadrul concursului Prietenii sănătăţii în atelierul de creaţie vor fi acordate 20 de premii.
Premiile vor consta în cd-uri educaţionale din Seria Anotimpurile şi Seria Prietenii Sănătăţii – oferite pentru dotarea bibliotecii grupei câştigătoare, un set de planşe de lucru şi o diplomă de participare pentru cadrul didactic în cadrul Proiectului Naţional ”EduTeca pentru biblioteci şcolare moderne”.
CD-urile conţin avizul MEN, sunt realizate după metoda proiectelor tematice, respectă cerinţele noului curriculum şi sunt destinate nivelului de vârstă 3-7 ani.
Participarea la concurs este gratuită.

Vă aşteptăm cu drag!

REGULAMENTUL CONCURSULUI Prietenii sănătăţii în atelierul de creaţie


Capitolul I
Cadrul general
Art. 1. Prezentul regulament defineşte cadrul specific de organizare a Concursului ”Prietenii Sănătăţii în atelierul de creaţie”, demers desfăşurat în cadrul Proiectului ”EduTeca pentru biblioteci şcolare moderne” (denumit în continuare ”Concursul”).
Art. 2. Proiectul ”EduTeca pentru biblioteci şcolare moderne” vine în întâmpinarea nevoilor de materiale didactice interactive din bibliotecile şcolare şi centrele de documentare şi informare, având ca scop menţinerea interesului elevilor pentru instrumentele de informare din bibliotecă.
Art.3. Concursul se adresează cadrelor didactice şi copiilor din instituţiile de învăţământ de nivel preşcolar.

Capitolul II
Organizatorul
Art.4. Organizatorul concursului este SC Ascendia Design SRL, dezvoltatorul colecţiei de CD-uri EduTeca, (denumit în continuare ”Organizatorul”) cu sediul în Bucureşti, str. Fierari, nr.5, sector 2, și identificat cu număr de înregistrare la Registrul Comerţului J40/6604/2007, cod fiscal RO21482859.

Capitolul III
Condiţii de participare
Art.5. Acest Concurs este deschis tuturor cadrelor didactice din unităţile de învăţământ preşcolar din întreaga ţară, precum şi copiilor aflaţi în grupele pe care le coordonează.
Art.6. Dreptul de a participa la concurs revine fiecărui participant care îndeplineşte condiţiile impuse de prezentul Regulament.

Capitolul IV
Desfăşurarea concursului
Art.7. Concursul se va desfăşura în grădiniţele din întreaga ţară, în perioada 01 martie 2013 – 31 mai 2013.
Art.8. Cadrele didactice împreună cu copiii din grupă vor realiza, folosind prieteni ai sănătăţii – fructe, legume şi verdeţuri, unul sau mai multe dintre personajele EduTeca: Zânele Anotimpurilor, Botoşel. Cri-Cri, Sclipărici, Zbuf, Iepuraşul Fănică şi, nu în ultimul rând, Tigrul Sănătăţii. Personajele vor fi prezentate într-un cadru adecvat, creat, de asemenea, din fructe, legume sau verdeţuri.
Art.9. Fotografiile lucrărilor realizate vor fi trimise la adresa concurs@eduteca.ro, împreună cu informaţiile necesare pentru înscriere.

Capitolul V
Modalitatea de înscriere si calendarul concursului
Art.10. Concursul se desfăşoară în perioada 01 martie 2013 – 31 mai 2013, la nivel naţional.
Art. 11. Înscrierea la concurs se va face în perioada 01 martie 2013 – 02 mai 2013, în format electronic, la adresa concurs@eduteca.ro, prin transmiterea următoarelor informaţii:
Numele grădiniţei, adresa unităţii, numărul de telefon al unităţii, adresa de email a grădiniţei, localitatea şi judeţul;
Numele educatoarei, numărul de telefon mobil, adresa personală de email;
Grupa şi numărul de copii din grupă;
Se vor ataşa maxim 3 fotografii pentru fiecare lucrare realizată.
Art. 12. Cadrelor didactice participante le revine răspunderea pentru corectitudinea datelor transmise în conţinutul e-mailului.
Art. 13. Înscrierea este validată dacă sunt respectate condiţiile prevăzute de prezentul regulament.
Art. 14. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a verifica veridicitatea informaţiilor declarate de către participanţi şi de a anula înscrierile care conţin informaţii eronate.
Art. 15. Organizatorul se obligă să păstrez confidenţialitatea datelor cu caracter personal transmise prin înscrierea la concurs.
Art. 16. Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru înscrierile efectuate la altă adresă decât cea menţionata în regulamentul concursului, sau pentru înscrierile efectuate în afara perioadei de înscriere. Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere pentru nefuncţionarea reţelelor de internet.
Art. 17. Nu se percepe taxă de participare.
Art. 18. Desemnarea câştigătorilor se va face în data de 15 mai 2013. Lista cu numele câştigătorilor va fi afişată pe site-ul comunitate.eduteca.ro.
Art. 19. Expedierea premiilor se va face în perioada 16 mai 2013 – 31 mai 2013, prin poştă, la adresa specificată de câştigător în email-ul de înscriere.

Capitolul VI
Premiile Concursului
Art. 20. În cadrul concursului ”Prietenii sănătăţii în atelierul de creaţie” vor fi acordate 20 de premii.
Art. 21. Premiile vor consta în cd-uri educationale din Seria Anotimpurile şi Seria Prietenii Sănătăţii – oferite pentru dotarea bibliotecii grupei câştigătoare, un set de planşe de lucru şi o diplomă de participare pentru cadrul didactic în cadrul Proiectului Naţional ”EduTeca pentru biblioteci şcolare moderne”.
Cd-urile conţin avizul MEN, sunt realizate după metoda proiectelor tematice, respectă cerinţele noului curriculum şi sunt destinate nivelului de vârstă 3-7 ani.

Capitolul VII
Modalităţi de informare
Art. 22. Toate informaţiile privitoare la organizarea şi desfăşurarea Concursului vor fi publicate pe site-ul organizatorului: comunitate.eduteca.ro.
Art. 23. Date de contact pentru obținerea ai multor informaţii referitoare la acest Concurs: telefon 0722.325.010, adresa de email: gabriela.epurescu@ascendia.ro.

Capitolul VIII
Dispoziţii finale
Art. 24. Eventualele litigii apărute între organizator şi participanţi vor fi soluţionate pe cale amiabilă.
Art. 25. Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere cu privire la pretenţiile terţilor sau ale unităţilor de învăţământ asupra premiilor acordate.
Art. 26. Prin înscrierea la concursul ”EduTeca pentru biblioteci şcolare moderne”, participanţii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. Participanţii la acest concurs sunt cadre didactice din învăţământul preşcolar.
Art. 27. Prezentul regulament intră în vigoare începând cu data de 01 martie 2013 şi poate fi completat cu eventuale alte aspecte specifice nou apărute.