Lansare EduTeca Moldova

 

S-au aprins ghirlandele pe străzile orașului.

Ard luminițe multicolore.

Jucăriile pe Bradul de Crăciun radiază fluturași de lumină împrejur.

 

Așa este atmosfera înainte de Crăciun la Chișinău.

Și, ca de obicei înainte de Crăciun, în aer plutește o bucurie, se așteptă minuni și bunătate.

Un motiv de bucurie vine pentru copiii din Moldova tocmai în ajunul sărbătorilor de iarnă. Iar, deoarece părinții mereu doresc tot ce-i mai bun și de folos pentru copiii săi, motivul bucuriei li se transmite și lor.

Surpriza este că softul educațional interactiv EduTeca, cu toți prietenii săi: Zânele, Cri-Cri, Zbuf, Tigrul Ion, Botoșel, Fănică și toți ceilalți vin să bucure și copilașii din Moldova și să-i ajute la explorarea lumii înconjurătoare, prin lansarea proiectului EduTeca Moldova.

Aici, se poate găsi soluția perfectă prin îmbinarea spiritului digital al sec. XXI cu bunătatea și înțelepciunea eroilor magici – softul educațional EduTeca cu paleta sa de colecții tematice: Anotimpurile, Prietenii Sănătății și Exploratorii.

Inițial, de softul EduTeca s-au bucurat preșcolarii care vizitează bibliotecile municipale din cinci raioane ale Moldovei, precum și picii de la Biblioteca pentru copii ”I.Creangă” din Chișinău- aceste biblioteci fiind selectate prin concurs de programul Novateca și dotate cu softul EduTeca în cadrul proiectului pilot.

Vin sărbătorile și fiecare părinte, bunic, mătușă doresc un cadou maximal bun și util.

Aici, EduTeca Moldova este soluția perfectă.

Copilul va face cunoștință cu eroii EduTeca, care îl vor ghidat prin conținutul educațional cu blîndețe și înțelepciune. Astfel se oferă o formă de educație atractivă, colorată și care este primită cu plăcere de cei mici.

Inițial, pe magazinul online vor fi disponibile spre cumpărare licențele EduTeca.

Pentru a oferi odorașilor CD-uri fizice, urmăriți noutățile de pe pagina oficială de Facebook a EduTeca Moldova  – www.facebook.com/eduteca.md.

Nu mai trebuie de căutat cadouri de Crăciun – cel mai bun cadou este pe eduteca.md :).

 

Daria Shileaeva

EduTeca Moldova