Promoţii revista Mami – Primăvara

EduTeca şi revista Mami vă oferă un mini CD cu jocuri de primăvară.

În fiecare zi ne dorim ce este mai bun pentru copiii noştri. Vrem ca ei să înveţe şi să-şi dezvolte cunoştinţele într-un mod cât mai armonios.

Seria Anotimpurile din Colecţia EduTeca s-a născut din dorinţa de a-i ajuta pe copii să înveţe în timp ce se joacă, întâlnindu-i acolo unde ei îşi petrec cel mai mult timp: în faţa calculatorului.

 

Colecţia EduTeca – Seria Anotimpurile

Seria Anotimpurile este formată din 8 CD-uri educaţionale pentru preşcolari. Pentru fiecare anotimp există câte două CD-uri educaţionale, cu câte 20 de jocuri pe CD.

Aplicaţiile de pe CD-uri sunt activităţi educaţionale complexe, create cu ajutorul pedagogilor, educatorilor şi psihologilor.

Într-o lume magică, de poveste, plină de culoare, aventură, personaje misterioase şi multe obiective de îndeplinit, copilul va învăţa şi va cunoaşte tainele anotimpurilor şi a lumii înconjurătoare.

Am ales anotimpurile pentru a-i învăţa pe cei mici lucrurile specifice fiecărui anotimp: schimbările vremii, păsări şi animale, flori, fructe şi legume, sărbători şi tradiţii. Jocurile includ o paletă largă de „exerciţii“: numărare, colorare, puzzle, labirint, adunări şi scăderi, crescător, descrescător dar şi animaţii expozitive.

Anotimpurile înseamnă:

  • descoperire intuitivă
  • cultivarea creativităţii
  • îmbunătăţirea dexterităţii
  • dezvoltarea imaginaţiei
  • 150 de jocuri educaţionale pentru copii preşcolari
 
Revista Mami de martie vă oferă 5 din jocurile EduTeca într-un mini CD. Restul de 150 de jocuri educaţionale sunt disponibile pe CD-urile complete EduTeca. Pentru mai multe detalii legate de CD-uri vă rugăm vizitaţi www.eduteca.ro/magazin.

Comandă online

Vreau să cumpăr online (cu cardul) seria de licenţiere şi să downloadez direct kitul de instalare.

Comandă prin poştă

Vreau să comand CD-urile EduTeca prin Poşta Româna sau Fan Courier cu plata ramburs.

Suntem o comunitate

EduTeca este o comunitate. Suntem mândri că avem 25 000 de prieteni pe pagina noastră de Facebook (Şi creştem!).

Pagina comunitate.eduteca.ro este un loc de întâlnire unde postăm articole, informaţii, noutăţi, ştiri şi concursuri, toate relevante pentru educaţia copiilor noştri. Este foarte importantă părerea dumneavoastră. De aceea, această pagină este o invitaţie la dialog pentru toţi cei care cred în puterea educaţiei de a schimba lumea.

EduTeca este educaţia viitorului pentru că astăzi, utilizarea tehnologiei în educaţie este un plus de netăgăduit. EduTeca înseamnă joc şi joacă, prieteni, dialog, Zâne, spiriduşi şi multă aventură.